Friendly Horse

samen op weg... vanuit Kennis, Vertrouwen en Plezier!

Blog 2, Flexibel zijn met je plannen...

clusius college

In December vorig jaar ontving ik van het Clusius College in Alkmaar een uitnodiging om op 26 januari een demonstratie "Loswerken" te komen geven tijdens een projectweek van de leerlingen. Hartstikke leuk, we bellen even om het één en ander kort te sluiten en de afspraak wordt gemaakt!

Donderdag 26 januari, na een trailerlaad training ben ik onderweg naar Alkmaar voor mijn demonstratie "Loswerken" uit het Freestyle Training Systeem. Het schoolpaard waarmee ik deze demonstratie ga doen ken ik niet maar dat maakt niet uit "Loswerken" kan ik met elk paard, dus daar maak ik me niet druk om. In gedachten neem ik nog even door wat ik voorafgaand aan de demonstratie tijdens het stukje theorie wil vertellen en wat ik tijdens het praktijk gedeelte wil laten zien en hoe ik dat stap voor stap, logisch en duidelijk op ga bouwen.... Yep ik ben er helemaal klaar voor!

Lees meer: Blog 2, Flexibel zijn met je plannen...

Blog 1, Je ware intentie...

fotos 18 7 2016 571 1Aan het einde van een drukke dag kom ik 's avonds bij mijn eigen paarden. Ze hebben de luxe dat ze zelf kunnen bepalen of ze buiten of binnen willen staan en met dit mooie weer hebben ze ervoor gekozen om op het land te gaan staan. Ik pak de kruiwagen en begin aan mijn dagelijkse routine, land mesten, stallen en betonplaten voor de stallen mestvrij maken, waterbakken vullen en/of schoonmaken, vegen, etc. Wanneer ik klaar ben heb ik eigenlijk nergens zin meer in, ik ben moe. Omdat het zulk mooi weer is besluit ik om toch nog even wat met Apresto te gaan doen. Ik pak haar halster en fluit naar de paarden dat ze moeten komen, ze komen allebei galopperend naar achter.

Lees meer: Blog 1, Je ware intentie...

Reacties van eigenaren:

Friendly Horse:

Volg mij op Facebook: